Η πολυετής εμπειρία των στελεχών της B&B στην τοπική προσαρμογή λογισμικού (Software localization) και ο τεχνικός προσανατολισμός της εταιρείας (ανάπτυξη λογισμικού) καθιστούν την B&B ως τον καταλληλότερο συνεργάτη για την προσαρμογή προϊόντων λογισμικού στα Ελληνικά.

Τα στελέχη της B&B ξεκίνησαν την ενασχόλησή τους με την τοπική προσαρμογή προϊόντων λογισμικού το 1988 και συνεχίζουν από τότε να συμμετέχουν σε διάφορα έργα εξελληνισμού προϊόντων λογισμικού περνώντας από όλες τις θέσεις της παραγωγής και της διοίκησης σχετικών έργων.


Διαχείριση έργων
Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και τη μεγάλη εμπειρία σε θέματα οργάνωσης, συντονισμού και διοίκησης, η Β&Β αναλαμβάνει τη διαχείριση έργων που αφορούν σε γλωσσικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετάφρασης. Στόχος των υπηρεσιών διαχείρισης έργων είναι η παροχή στον πελάτη εξειδικευμένων υπηρεσιών που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών σε θέματα διαχείρισης έργων. Τέτοιες ανάγκες, για παράδειγμα, είναι ο προγραμματισμός και ο έλεγχος προόδου έργων και η κάλυψη αναγκών και απαιτήσεων σε θέματα διαχείρισης έργων.