^Back To Top

Contact Information
Telephone: +30 2108676490
e-mail:info@bandb.gr

  • 1 Γλωσσικές Υπηρεσίες - Linguistic Services

    Β&Β provides a wide range of linguistic and translation services that can be delivered independently or in combination. Services provided by Β&Β are governed by a system of quality management that guarantees high quality results and they can be totally adapted to our clients' special requirements.
    Read Me...
  • 2 Ιατρική Πληροφορική - Medical Informatics

    Το B-Health είναι ένα Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα που καλύπτει απόλυτα τις μηχανογραφικές ανάγκες μιας σύγχρονης μονάδας παροχής υπηρεσιών υγείας. Σεβόμενο την οικονομία χρόνου, παρέχει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών σε ασθενείς και ιατρούς, ενημερώνοντας παράλληλα τη διοίκηση με κάθε λεπτομέρεια.
    Read Me...
  • 3 Το "B-Health" προσφέρει

    Καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών, Παραγωγικότερη εργασία, Μείωση του κόστους λειτουργίας, Άριστη εικόνα της επιχείρησης, Επεκτασιμότητα, Συμβατότητα με όλες τους τύπους Μονάδων Υγείας, Αρμονία με τους νόμους, Αξιόπιστο, Γρήγορο, Ασφαλές, Ευέλικτο, Ηλεκτρονική διασύνδεση με τις κρατικές αρχές
    Read Me...
  • 4 Πρόσθετες δυνατότητες του "B-Health"

    Φορητά τερματικά με αναγνώστη Barcode, Web Interface για απομακρυσμένη χρήση, Λειτουργία μέσω Tablet για χρήση κόντα στον ασθενή, Mobile έκδοση για λειτουργία ειδικών εφαρμογών και ενημερώσεων
    Read Me...
  • 5 Fields of expertise in Linguistic Services

    Technology, Consumer Electronics, Manufacturing and engineering, Finance, Health care and Life Sciences, Business Services, Retail and Commerce, Science, Travel, Tourism, Recreation and Arts
    Read Me...

Διαχείριση Ραντεβού

Καταγράφονται τα ραντεβού των ασθενών που πρόκειται να επισκεφθούν την κλινική για την πραγματοποίηση εξετάσεων  ή νοσηλεία, παρέχοντας τη δυνατότητα καλύτερου προγραμματισμού και προετοιμασίας, αλλά ταυτόχρονα διευκολύνοντας και επιταχύνοντας τη διαδικασία εισαγωγής του ασθενούς, αξιοποιώντας την τηλεφωνική συνεννόηση που προηγήθηκε με τον υπεύθυνο της κλινικής κατά το κλείσιμο του ραντεβού.

Διαχείριση Γραφείου κίνησης ασθενών

Καταγράφονται τα στοιχεία του προς εισαγωγή ασθενούς, ανοίγοντας ταυτόχρονα ιατρικό φάκελο και εκδίδοντας ηλεκτρονικά όλα τα απαραίτητα έγγραφα και δικαιολογητικά, ώστε να μειώνεται ο χρόνος εισαγωγής στο ελάχιστο.
Παράλληλα, ο ασθενής τοποθετείται σε κλίνη μέσω του πλάνου των ορόφων που διαθέτει το σύστημα.

Γραμματεία Εξωτερικών ιατρείων

Καταχωρούνται τα στοιχεία του ασθενούς και εκδίδονται αυτόματα τα παραπεμπτικά ανά τμήμα, ενώ ταυτόχρονα εκδίδονται τα παραστατικά και ενημερώνεται το βιβλίο επίσκεψης ασθενών. Παράλληλα, μέσω της διασύνδεσης με το λογισμικό εργαστηρίων, προγραμματίζονται αυτόματα οι αναλυτές για το είδος των εξετάσεων που θα πραγματοποιήσει ο ασθενής. Μετά το πέρας των εξετάσεων, τα αποτελέσματα μεταφέρονται και αρχειοθετούνται αυτόματα στον Ηλεκτρονικό Ιατρικό Φάκελο.

Παρακολούθηση Χειρουργείων

Προγραμματίζονται τα χειρουργεία ανά αίθουσα, ιατρό και επέμβαση, καθώς και ο χρόνος και η διάρκεια πραγματοποίησης της επέμβασης.
Παράλληλα καταγράφονται η χειρουργική ομάδα, οι αναισθησιολόγοι και τα πρακτικά του χειρουργείου.

Διαχείριση Ακτινοδιαγνωστικού

Παρέχεται η δυνατότητα παρακολούθησης του πλάνου των προγραμματισμένων εξετάσεων, αξιοποιώντας κατάλληλα το χρόνο εκτέλεσής τους.
Ψηφιακά μαγνητόφωνα συνδεδεμένα με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές συγκεντρώνουν σε πραγματικό χρόνο τις  ηχογραφημένες διαγνώσεις από το σύνολο των Τμημάτων της κλινικής και μέσω των έτοιμων ηλεκτρονικών προτύπων ανά εξέταση και ιατρό, καταγράφονται τα πορίσματα τα οποία αρχειοθετούνται αυτόματα στον Ηλεκτρονικό Ιατρικό Φάκελο και είναι άμεσα διαθέσιμα στους Ιατρούς και τους χρήστες με εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

Ηλεκτρονικός Ιατρικός Φάκελος

Εδώ συλλέγονται αυτόματα και φυλάσσονται εργαστηριακά αποτελέσματα, φάρμακα, πορίσματα, εικόνες ιατρικών μηχανημάτων, πρακτικά χειρουργείων. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα ψηφιοποίησης και των χρεογράφων μέσω  κατάλληλου αυτοματοποιημένου υποσυστήματος, το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε από την Β&Β.
Στον Ιατρικό Φάκελο μπορούν να έχουν αυτόματα πρόσβαση οι εξουσιοδοτημένοι ιατροί εντός και εκτός της κλινικής, ώστε να ενημερώνονται τόσο όσον αφορά στην τρέχουσα νοσηλεία όσο και στα ιστορικά στοιχεία του ασθενούς.

Παραγγελίες – Χρεώσεις – Παραπεμπτικά

Το σύστημα παρέχει τη δυνατότητα να καταγράφονται και να χρεώνονται τα φάρμακα, τα υλικά, οι ιατρικές πράξεις κ.ά. από τα ανάλογα Τμήματα της κλινικής με ταυτόχρονη έκδοση του παραπεμπτικού, καταγράφοντας αυτόματα την ημερομηνία, το χειριστή και το σταθμό εργασίας από τον οποίο πραγματοποιήθηκε η χρέωση, ώστε να εξασφαλίζεται εύκολα και χωρίς λάθη η επικοινωνία μεταξύ των Τμημάτων.
Η παραπάνω υπηρεσία επιτρέπει ανά πάσα στιγμή τον επανέλεγχο της πορείας της νοσηλείας του ασθενούς, αλλά και των χρεώσεων.

Συμφωνίες ταμείων / Ασφαλιστικών εταιριών

Οι πολλές και διαφορετικές συμβάσεις που ενδεχομένως συνάψει η κλινική με ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες και κρατικούς ασφαλιστικούς φορείς, συχνά προκαλούν δυσκολίες στην τελική τιμολόγηση του ασθενούς. Το B-Health έχει τη δυνατότητα να ενσωματώσει όλες τις «συμφωνίες» σε μία, ώστε η τιμολόγηση να γίνεται στη συνέχεια εύκολα, με το «πάτημα ενός κουμπιού» και με ασφάλεια ελαχιστοποιώντας το ανθρώπινο λάθος. Έτσι, μειώνονται το κόστος και ο χρόνος για την  τιμολόγηση, αλλά καταφέρνουμε και να τηρούμε την υπογεγραμμένη συμφωνία, αφού δεν απαιτείται παρέμβαση από τους χειριστές. Σε περίπτωση παρέμβασης σε προεπιλεγμένη συμφωνία, το σύστημα -ακολουθώντας τους κανόνες τήρησης της συμφωνίας- επισημαίνει το σημείο από όπου πραγματοποιήθηκε η παρέμβαση, το χειριστή, το σταθμό και την ώρα προκειμένου να μπορεί να ελεγχθεί κατά πόσο η ενέργεια αποτελούσε διορθωτική κίνηση στη συμφωνία ή όχι.

Διαχείριση Πακέτων επεμβάσεων

Το σύνολο των επεμβάσεων μπορεί να ομαδοποιηθεί και να περαστεί στο σύστημα, βάσει της κλινικής στην οποία εντάσσονται και της βαρύτητάς τους, ώστε να υπολογίζεται αυτόματα το κόστος και να ενημερώνεται έγκαιρα ο ασθενής για το ποσό που πρόκειται να καταβάλει για την εκάστοτε επέμβαση. Το σύστημα, στη συνέχεια, μπορεί να παράξει και τα στοιχεία για τον υπολογισμό του κόστους των «πακέτων» βάσει των πραγματικών αναλώσιμων και των ιατρικών πράξεων που πραγματοποιήθηκαν.

Μεριδολόγιο - Θεωρημένα βιβλία

Εκδίδονται αυτόματα όλα τα προβλεπόμενα από τα νομοθετικά διατάγματα θεωρημένα βιβλία, τα οποία υποχρεούται να τηρεί το νοσηλευτικό ίδρυμα.

Περιοχή Μελών

 


 

Στοιχεία Επικοινωνίας

 

Business and Bytes Πληροφορική Ε.Π.Ε.
Πατησίων 294β, 11255 Αθήνα
Τηλέφωνο: +30 210 8676490
Φαξ: +30 210 8676492
E-mail: info at bandb.gr

 

Copyright © Business and Bytes 2007 - 2015 * All rights reserved